nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De beste service van Nederland

Top kwaliteit van Nederlands fabricaat

Wij leveren binnen 48 uur

Euroscaffold Basic Line rolsteigers

De perfecte rolsteiger voor de particulier!

De Basic Line Rolsteiger is speciaal ontwikkeld voor de particulier. De Basic Line Rolsteiger is een eenvoudige en vooral betaalbare rolsteiger. Het assortiment rolsteigers van Steigeronline is nu compleet: voor elke doelgroep is een rolsteiger verkrijgbaar.
De Basic line Rolsteiger is geschikt tot een werkhoogte van 10,2 m – een hoogte die meer dan voldoende is voor semi-professionals en hobbyisten.
Deze basic line rolsteiger wordt slechts in één maatvoering geleverd: 90 cm breed en 2,00 m lang. U kunt de schoren direct naast de platforms monteren, waardoor de Basic line rolsteiger veilig en gemakkelijk opgebouwd kan worden. Tevens ontstaat hierdoor een grote stabiliteit (sterkte- en stabiliteitsberekeningen voldoen aan EN 131 en EN 1004) en een comfortabel werkplatform. De Basic Line Rolsteiger staat daarmee voor veilig werken en een eenvoudige (de)montage.

De sporten zijn voorzien van antislipprofiel en worden rondom TIG gelast. De staanders zijn van een zeer hoogwaardige legering, met een wanddikte van 2,2 mm. 

Het gelaste aluminium profiel is evenals de staanders van zeer hoge legering met multiplex antislipdeck. Onze platforms zijn voorzien van massief opgeschroefde haken met windbeveiliging. De maximale belasting is 250 kg (klasse 3). 

De stabilisator wordt aan het frame vastgemaakt met een kunststof koppeling. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en beschadigt het frame niet. De stabilisator is verplicht bij een werkhoogte vanaf 6 m.

5 jaar garantie op uw Basic line rolsteiger.Weergave:
 

Professionele Basic line rolsteigers

Onze basic line Rolsteiger word binnen 24 uur bij u thuis bezorgd, indien gewenst is pinnen bij aflevering mogelijk.

De Basic line rolsteiger is de ideale steiger voor rondom het huis!