nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De beste service van Nederland

Top kwaliteit van Nederlands fabricaat

Wij leveren binnen 48 uur

Met een kamersteiger van Steigeronline.nl heeft u een professioneel & praktisch hulpmiddel in huis. 
Door zijn vouwelement en beperkte hoeveelheid onderdelen gebruikt de aluminium kamersteiger zeer weinig opslagruimte. Weergave:
 


Bezig met laden...
EuroScaffold kamersteiger breed compleet
€ 449,00* Per Stuk Excl. BTW
-15%
Euroscaffold kamersteiger compleet
Euroscaffold kamersteiger compleet
€ 219,00* Per Stuk Excl. BTW € 259,00* Per Stuk Excl. BTW
EuroScaffold kamersteigerwiel 150mm
€ 29,95* Per Stuk Excl. BTW
EuroScaffold opzet stuk kamersteiger
€ 125,00* Per Stuk Excl. BTW
Mini Steiger / Mini Kamersteiger
€ 115,00* Per Stuk Excl. BTWDe professionele kamersteigers bij Steigeronline.nl:

Bent u op zoek naar een kamersteiger van een professionele kwaliteit? Bij Steigeronline hebben wij verschillende soorten kamersteigers te koop. Onze kamersteigers zijn speciaal ontworpen voor binnengebruik. Uiteraard is het wel mogelijk om de kamersteiger buiten te gebruiken, mits aan alle gebruiksvoorschriften voor de kamersteiger voldaan wordt. Voordat u uw kamersteiger aanschaft is het belangrijk eerst te bepalen welk type kamersteiger u nodig heeft. Denk hierbij aan de werkhoogte van de kamersteiger maar ook de breedte. Onder werkhoogte wordt verstaan: de hoogte waarop u kunt werken als u op het platform staat. Oftewel, waar u met uw handen bij kunt. De platformhoogte + 2 meter = de totale werkhoogte. Wij hebben in ons assortiment kamersteigers met een werkhoogte tot maximaal 12 meter.


Een kamersteiger wordt ook wel een vouwsteiger genoemt. Simpelweg omdat de kamersteiger een vouwunit heeft wat garant staat voor gebruiksgemak. De kamersteiger is zeer eenvoudig binnen 1 minuut op te bouwen. Hierdoor zijn de kamersteigers van Steigeronline.nl geschikt voorzowel professioneel als doe-het-zelf gebruik. Bij bestelling van uw kamersteiger ontvangt u een handleiding met uitleg over de opbouw van de kamersteiger. Ook voor de onderdelen en/of een uitbeidingen van de kamersteiger kunt u bij ons terecht. Net als onze rolsteigers hebben onze kamersteigers een buisdikte van 2.2 mm. Onze kamersteigers zijn makkelijk en veilig in gebruik. Door gebruik van lichtgewicht aluminium zijn de kamersteigers makkelijk verrijdbaar. Alle vier de wielen van de kamersteiger beschikken over een remsysteem zodat u zeer stabiel op de kamersteiger kunt werken.
Een kamersteiger voor elke klus vindt u bij Steigeronline.nl!


U kunt de kamersteiger snel en eenvoudig bestellen bij Steigeronline.nl. De kamersteiger wordt na betaling binnen 1 a 2  werkdagen verzonden. U kunt de steiger ook zelf afhalen op verschillende afhaalpunten in Nederland.
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Voldoet de kamersteiger niet aan uw wensen of is er iets stuk? Dan heeft u maar liefst 100 dagen de tijd om te retourneren. Mocht u vragen- en of opmerkingen hebben dan helpen wij u graag! Wij zijn 24/7 te bereiken op telefoonnummer +31 (0)184-694022.